jag är rädd att du alltid kommer vara kvar i mig

idag har det varit en sån dag då känslorna vänts ut och in. gamla grejer som jag trott jag lagt bakom mig låg visst inte så långt bak endå och murarna och trott varit där, existerar inte.
ut och in och upp och ner.

-

när man saknar någon så mycket att det gör ont och man visste att man kunde rädda det men orkade inte kämpa för något som inte längre fanns.

nu händer allt igen.


BOOM BOOM BOOM/I WANT YOU IN MY ROOM




kvällen ikväll





(jättejättejätte dåliga) bilder från ikväll

gick hem till elin ikväll med matilda och träffade lite vänner. kvällen slutade lite väl dramatiskt men annars hade vi himla kul! nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för att gå på mässa med min mammi och sen shoppa med lilli. ska försöka uppdatera bättre. PUSS

ATT SMÄLTA SOM SNÖ I JANUARI

KLICKA KLICKA KLICKA

im ready/crosses/heartbeats/the mixed tape




PH: jag (gamla från arkivet)

det funkar inte att ladda upp bilder..surt. jag har iallafall börjat lära mig att spela gitarr. jag har alltid (läs: alltid) velat kunna spela det men aldrigt hållt på tillräckligt myckret för att lära mig. nu ligger jag dock i som satan och försöker spela lite varje dag och men lite hjälp fårn vänner och min bror så går det nu himla bra! kan dock inte spela så många låtar, men jag kämpar på! nu ska jag skriva färdigt min uppsats som ska vara inlämnad imorgon och sen åka iväg och träna. xx, m

MIN MIN MIN MIN


jag har velat köpa denna kameran sjukt länge nu och äntligen är den miiiin! nikon d90 med 18-105 objektiv.


MIA IS ALIIIIIIIIVEEEE -.-

jullan här, sitter på mia så hon knappt kan andas. men de e så vi gillar det!
idag kommer hon hem till höllviken, oroa er inte, hon lever! men kanske inte länge till för jag dödar kanske henne eftersom hon knappt kan andas? haha vem vet? höhö.
jaja, ha det superfint mias bloggläsare! trevlig söndag och veckan som kommer.
hoppas ni får en upplevelse av livet. hahahaha misstolk. aja, ciao tao mao , puss.

orkar inte tänka på det mer

jag ska kolla på scrubs, låna böcker och träna för att tänka på något annat. känner att jag måste hålla mig syselsatt. jag borde nog skriva också, det brukar oftast kännas bättre då.

my thirsty ears play tricks on me..your voice, in the lambada of the trees, in the silence of my heart.

romeo och julia är det finaste film som någonsin gjorts.


INSPERATION


girl, i've never loved one like you/home is wherever i'm with you

m&m, våra låtar.


DUKTIG MIA!

idag har jag försovit mig och endå lyckats komma i tid till skolan, tränat, pluggat, lärt mig spela lite (läs: liiiiiite) gitarr och skrivit en låt till musiken (dock inte en hel låt, hehe). DUKTIG MIA! längtar faktiskt också lite tills imorgon eftersom vi ska kolla skräckfilm på spanskan, jag ska snacka med bianca om håkan (och förhoppningsvis beställa biljetter) och senare på kvällen på bio med tre pojkvänner. förutom att dem inte är pojkvänner..utan kill-vänner. killkompisar? ehe. jag är uppe i varv och vill inte sova men det vill jag endå fför jag vill att det ska bli imorgon. men nu ska jag nanna. GODNATT

det var som att vi började lämna varandra redan första gången vi träffade varandra. finns det ingenting kvar av det fina som var?

jag hinner inte med så mycket mer än att gå i skolan, träna och plugga nuför tiden. därför fottar jag knappt längre och då känns det inte lönt att uppdatera..men ska försöka iaf! men nu ska jag iväg och dansa zuuuuuumba!


you are a good thing in a world who turned wrong

får inte något vettigt ur mig. godnatt.


we'll be forgotten when we're gone

skola imorgon, orkar verkligen inte


CÉLINE BOSTON TOTE


jag är kär. så jävla snygg. måstemåstemåste ha den.

BLAKE LIVELY FOR CHANEL


PH: google

ryktet har gått att blake lively är det nya ansiktet utåt för chanels nya kampanj för väskan Mademoiselle. ryktet har visat sig vara sant då karl lagerstedt nyligen har bekräftat det själv. längtar sjuukt till kampanj bilderna kommer ut!!

I WON'T GIVE UP JUST LIKE THAT


har börjat blogga här på blogg.se igen eftersom jag tycker det känns mer privat och jag kan därför skriva och kanske uppdatera mera. funderar dock på att byta bloggnamn, vi får se hur det blir. PUSS

baby, its been a long day


PH: jag

dålig dag. men bianca är så himlahimla bra och imorgon kommer matilda hem.

RSS 2.0